Finomságok Konyhája: Gránátoshal sütve (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12870 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12870 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12870 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12870 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Gránátoshal sütve

Az egyik multinál kaptam ezt a halfajtát, és mondanom sem kell, hogy nagyon finom volt!
A halakat az előírásnak megfelelően kiolvasztottam ( félig fagyott állapotban a farkától kezdve a hátáról és a has felőli oldaláról egy késsel kibillentettem a szálkákat, így csak a gerinc maradt. benne.
Paprikás-borsos lisztbe forgattam, és bő forró olajban készre sütöttem.
Nagyon jó ízű, fehér húsú hal.
Tartár mártással fogyasztottuk.

Látta 360 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 7 éve

Ha neked ízlik Anna akkor nekünk is biztosan de még nem vettem most viszont felírtam,hogy el ne felejtsem ha megyek puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 7 éve

Köszönöm szépen Marcsi, remélem ízlik majd!

Válasz

Domján Mária üzente 7 éve

Ez nagyon guszta lett Anna én is kifogom próbálni minél előbb
Köszönöm az ötletet puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 7 éve

Zsuzsa köszönöm a hozzászólást! Már mi is sokféle halat megkóstoltunk, volt amelyik széthullott sütés közben, volt amelyik annyi vizet tartalmazott, hogy alig maradt belőle valami. Ilyen halat máskor is sütök!

Válasz

Lakó Gáborné Zsuzsa üzente 7 éve

Anna gratulálok, nagyon jól néz ki. Én mindíg szenvedek a szálkáktól, de meg fogom próbálni ezt a módszert. Köszönöm a segítséget előre is.

Válasz

Domján Mária üzente 7 éve

Köszönöm Drága Barátném a segítséget aranyos vagy puszillak
Mindenhogyan kipróbálom

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 7 éve

Köszönöm Marcsi a hozzászólást! Érdemes kipróbálni! Ha a hátán és a hasán végigfutó szálkákat kibillented egy késsel( amikor még csak félig olvadt ki), akkor már csak a gerince marad, így az unokáinknak is adhatunk belőle. A kiolvasztást az utasítás szerint kell elvégezni!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 7 éve

Köszönöm Éva! Ez nem filézett hal, benne van a gerince.

Válasz

Domján Mária üzente 7 éve

Annám mindig felcsigázol ezekkel a finom halakkal azt gondoltam,hogy hekk és mégsem.nem is hallottam és még nem is ettem ilyen halat de ha azt mondod,hogy finom akkor ezt is kipróbálom puszillak és köszönöm a feltöltést

Válasz

burger eva üzente 7 éve

Jól néz ki.Ez kicsontolt file??

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:

Kapros_karalabe_husgomboccal_2191296_2282_s

Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Kapros_karalabe_husgomboccal_2191296_2282_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:

Boldog_anyak_napjat_2191255_4928_s

Köszönöm Marcsikám! Puszi.

Domján Mária írta 1 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:

Boldog_anyak_napjat_2191255_4928_s

Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Mafin-001_2191257_1539_s

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Mafin_2191256_4492_s

Garáz József írta 2 napja a(z) Túrós tészta. képhez:

Turos_teszta-001_2191190_3726_s

Anna! Köszönjük szépen.

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:

Boldog_anyak_napjat_2191255_4928_s

Sok szeretettel Annától és Zoltántól.

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Boldog_anyak_napjat_2191255_4928_s

Kőszeghy Anna írta 2 napja itt:

Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu