Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 db közepes cukkíni, 30 dkg darált sertés hús, só ízlé szerint ,1 db közepes fej vöröshagyma, 4 szelet bacon, 1 csokor petrezselyem, őrölt bors, 1 db tojás, 1 db zsemle, vagy kenyérszelet,tetejére gouda sajt igény szerint, étolaj.
A megmosott és szárazra törölt héjas cukkíniket félbe vágjuk, és egy karalábé vájóval kimélyítjük a közepüket. Vigyázzunk, hogy ne legyen túl vékony a húsa, mert úgy sütés közben nem tartja meg az alakját.
Kevés olajon félig megpirítjuk a bacont, hozzá adjuk az apróra vágott vöröshagymát, amit a szalonnás zsíron puhára párolunk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk,és egy kevés vízzel megpároljuk, majd zsírjára sütjük, rászórjuk a petrezselymet, és lehúzzuk a tűzről. Amikor langyosra hűlt mehet bele a tojás és az áztatott, majd kicsavart zsemle is.
A kész töltelékkel megtöltjük a cukkíni hajókat, megszórjuk reszelt sajttal, tepsibe rakjuk,öntünk rá 1,5 dl vizet és alufóliával lefedjük, majd készre sütjük. Ne maradjon alatta lé.
Krumpli pűrével fogyasztottuk. Nagyon finom volt.
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!