Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csicseriborsó tallérok, petrezselymes rizzsel, és sárgarépás káposzta salátával.
1 nagy üveg ( 500 gr) spanyol, vagy más csicseriborsó konzerv, 1 kisebb fej reszelt vöröshagyma, 1 ek étolaj, 3 gerezd zúzott fokhagyma, 1 egész tojás,őrölt bors, só, 1 tk őrölt pirospaprika-fele csípős, fele édes, 1 mk majoránna, 6-8 ek apró szemű zabpehely, és annyi zsemlemorzsa, ( ha szükséges), hogy jól formázható legyen a massza, liszt a forgatáshoz.
Megjegyzés: ha fűszeresebben szeretjük, akkor tegyünk még a masszához ízlés szerint.
A leszűrt, lecsepegtetett csicseriborsót késes aprítóban pépesítettem, majd a többi hozzávalóval jól összedolgoztam ( kézzel, kanállal...), ezután 20 percre félretettem pihenni.
Ha úgy érezzük, hogy még nem eléggé formázható, akkor tehetünk hozzá kevés zsemlemorzsát, de ne legyen nagyon kemény. Formás pogácsákat készítünk, az összeset lisztbe forgatjuk, és utána tesszük az olajba.
Serpenyőben felforrósított olajban közepes lángon sütjük, amikor az egyik oldala megsült két lapáttal, vagy villával óvatosan átfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.
Nem szeretem zsemlemorzsába forgatni, mert lepotyog róla az olajba, és hamar megég.
Főzelék feltétként, körettel és salátával is kínálhatjuk.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!