Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Itt a legújabb " őrület", amit én is elkészítettem. Egy próbát megért.
A tésztája puha maradt, nem olyan, mint a sütőben készített, de a rátét ízlett! Ez a mennyiség 1 bögréhez elég.
Hozzávalók:
4 ek liszt, 1/8 teáskanál sütőpor, 1/16 teáskanál szódabikarbóna, 1/8 teáskanál só, 3 evőkanál tej, 1 evőkanál olívaolaj, 2 ek paradicsomszósz, 2 ek reszelt mozzarella sajt, pár szelet kolbász feldarabolva (más feltét is lehet pl.: gomba vagy sonka), olasz fűszerkeverék ízlés szerint, vagy ennek hiányában: szárított oregánó, és friss bazsalikom.
Elkészítés:
Egy mikrózható bögrében keverjük össze a lisztet, sütőport, szódabikarbónát és a sót. Keverjük hozzá a tejet és az olívaolajat, majd jól dolgozzuk el. Az apróra vágott kolbászt és az oregánót keverjük össze a paradicsom szósszal, majd öntsük rá a tésztára.
Szórjuk a tetejére az apróra tépkedett friss bazsalikomot, fedjük be reszelt sajttal ( én goudát használtam).
Ezután tegyük be a mikróba másfél percre ( 1000 wattos mikró esetén). Ha a miénk alacsonyabb teljesítményű, akkor tovább.
Akkor készült el, ha már felemelkedett a tészta, a tetején pedig rásült a sajt.
A bögréből frissen fogyasszuk.
Kovács Brigitta receptje alapján készült. Köszönöm.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!