Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nekem még egy kicsit gyakorolni kell a technikáját.
Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza, 40 dkg háztartási keksz, 10 dkg porcukor (nekem egy kicsit édes lett), 1 cs vaníliás cukor, 15 dkg puha margarin, rum vagy rumaroma ízlés szerint, 2-3 ek forralt ( lehűtött) tej, 10 dkg olvasztott csokoládé, 1 ek étolaj.
A kekszmorzsához hozzáadjuk a kétféle cukrot, a gesztenyét, beleöntjük a felolvasztott ( langyos) margarint, rummal ízesítjük, és összegyúrjuk. Tejet csak akkor, és csak annyit adjunk hozzá, ha nem elég formálható. ha lágy akkor nehéz vele dolgozni.
Kis gesztenyényi gombócokat formálunk, és szépen kigömbölyítjük. A csokit gőz felett megolvasztjuk, az olajat is hozzáadjuk. Kis tálkába ( pl. kompótos) öntjük, fogvájót szúrunk a gombócba, a segítségével csokiba mártjuk, csak egy kis részt hagyjunk csoki nélkül.
A fogvájó helyén a lyukakat egy kiskanállal óvatosan elsímítjuk.
Sütőpapírra sorakoztatjuk a gesztenyéket, és a szíveket, majd száradás után leemeljük.
Papírkapszlikban, vagy anélkül kínáljuk.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!