Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 20 dkg rétes liszt, 3 dl tej, 2 dl szénsavas víz, 2 tojás, fél dl olaj, csipet só, fél tk cukor
A tojásokat az olajjal, sóval, cukorral jól elkeverjük, hozzáadjuk a folyadék felét, azzal tovább keverjük.
Beleszórjuk a lisztet, amivel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a maradék tejet és vizet, ezzel is elkeverjük, állni hagyjuk 1-2 órát hideg helyen. Ha a palacsintát finomlisztből készítjük, kikeverés után
azonnal süthetjük, de ha réteslisztből, akkor állnia kell, hogy a liszt felduzzadhasson.
Teflon serpenyőben sütve (ha olaj is van a tésztájában) csak az első palacsinta alatt kenjük meg a sütőt.
Töltelék:
-------------
Tehéntúró, cukor, vaníliás cukor, tejföl, citromhéj. Tojássárgáját nem teszek a töltelékbe ( a nyers tojástól félek). Aki szereti mazsolát is tehet a töltelékbe.
|
|
Garáz József 1 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Karfiol leves, túrógombóc sok tejföllel és ...
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Krumplis fodros kocka ubi salival képhez:
Megkívántam, és gyorsan elkészült! Tejfölös uborka ...
Kőszeghy Anna 23 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Diós túrós mini kiflik képhez:
Marcsikám kedvemre valót sütöttél! Nagyon finom páros a...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kínai csirkemell csíkok képhez:
Marcsikám nagyon étvágy gerjesztő, finom ételt hoztál! ...
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Isteni finom lett! ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!