Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
25 dkg puha margarin (Rama), 10 dkg porcukor, 1 cs vaníliás cukor, 25 dkg finomliszt, 1 tasak főzős vaníliás, és 1 tasak főzős csokoládés pudingpor.
A hozzávalókat a pudingpor kivételével összegyúrjuk, a tésztát kétfelé vesszük, és külön-külön beledolgozzuk a pudingporokat.
Ha egy kicsit ragad, még egy kevés lisztet adjunk hozzá, hogy formázható legyen.
Ezután gombócokat formálunk belőle, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, kicsit távol egymástól, majd a gombócok tetejét villával egy kissé lenyomkodjuk. Lehet ettől kisebb kekszeket is készíteni belőle.
200 fokos sütőben pár perc (kb. 13-l5 perc) alatt megsütjük.
Amikor kivesszük még egy kicsit puha, de kis hűlés után finom ropogós-omlós lesz.
Bádogdobozban, hűvös helyen sokáig eláll-ha el nem fogy!
Gyorsan elkészül, és nagyon finom!
Nem kell bele sütőpor, anélkül is nő egy kicsit a térfogata!
|
|
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Hideg tejszínes őszibarack leves, majoránnás ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Sajtos tejfölös sült csirkemell basmati rizzsel,...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos és tojásos lecsó puha-friss ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, rántott karaj és rántott ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, sült hús.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyásleves, diós széles metélt...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
József ügyesek vagytok mindhárman! Kívánom, hogy ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Tudod ! Én szedem a gyümölcsöt a ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Roston sült csirkemell almakarikákkal, petrezselymes rizzsel képhez:
József köszönöm a hozzászólást!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!