Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Zöldség leves:: Mindenféle zöldséget,amit gondolunk olajon megpároltam.Felöntöttem csírke alaplével,(véletlenül volt) Füszereztem őrölt borssal,sóztam. Végül egy vékony rántással berántottam. Az eper levél levesbetéttel egyidőben tettem bele az apróra vágott petrezselyem zöldet,és a tárkonyt.
Pacal pörkölt:.
A gondosan megtisztított pacalt feltettem vízbe. Forrásig hagytam,leöntöttem,ujra feltettem vízbe,felforrt,újból leöntöttem. Aztán újra feltettem hideg vízbe,ekkor tettem bele babér levelet,egy fej vöröshagymát,3 gerezd fokhagymát,szemes borsot. Így főztem,mig majdnem puha lett. Ekkor hideg vízben leöblítettem,és szép csíkokra vágtam. Vöröshagymát dinszteltem olajon,piros paprikát tettem bele,és rátettem a csíkokra vágott pacalt. Fűszereztem borssal,pirosarannyal,gulyáskrémmel,paprika,paradicsomot tettem bele,. Igy fődögélt lassan. Mire majdnem kész lett,tettem bele,még erős zöldpaprikát,és paradicsomot,(keveset) kis fokhagymát. Sós burgonyával tálaltam.
Az uborkát legyalultam,megsóztam enyhén,(mert nem szoktam kinyomkodni,) reszeltem bele fokhagymát, megszórtam pici őrölt borssal, és kefírrel összekevertem,tetejét piros paprikával hintettem meg.
|
|
Garáz József írta 3 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
Anna! Köszönöm a kérdésed. Nem nagyon jól bírom én sem...
Garáz József írta 4 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Anna! Igen finom volt. A lebbencset a géppel készítette...
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 19 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!