Finomságok Konyhája: töltött káposzta,ahogy én szeretem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13035 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

töltött káposzta,ahogy én szeretem

Én igy szeretem,sok lével,kevesebb káposztával.
Darált húshoz teszek rizst,paprikát,borsot,sót,kis ételizesitőt.
Ehhez nem kell tojás,mert a levélből nem dől szét. Kevés vöröshagymát megdinsztelek,és azt is hozzágyurom.
Az apró káposzta savanyu,de a leveles,édes káposzta. Nem volt otthon,csak édes káposzta,és abba töltöttem,mire megfőtt átvette a másiknak az izét. Nagyon finom igy ,sokkal jobb ,mint gombócosan.
Mielőtt levenném a tüzhelyről,vékony rántással berántom,amibe piros paprikát teszek. Ja,kis füstölt kolbász is főztem bele.

Látta 609 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Soós Jolán üzente 12 éve

Juditkám!Nagyon finom lehet így is!Aranyosak vagytok...a kóbi nem hiányozhat!Hát igen,aki szereti.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez tök jó, ilyen variációban még nem hallottam, de legközelebb kifogom próbálni.Készülök márciusban a 60-ik szülinapomra, úgy is terveztem, hogy tölt.káp.is lesz. Ki fogom próbálni ezzel a módszerrel, úgyis sokan leszünk, nagy adagban lesz készítve. Puszi: Marika

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Marika! Én meg szívesen adnám!!!!
Nos én sem mindig rántom,ha sokat készítem ugy szoktam,h. a fazék oldalát bekenem fagyos zsírral,,azt megszórom liszttel,és piros paprikával,és lerakok egy sor aprókáposztát,,rá a töltöttet,közé oldalast,füstölt husos szalonnát,és befedem apró káposztával. Lassan fődögél,és kész!! Ez a legfinomabb variációm..
Puszi nektek!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó mindkét változat, sokféleképpen készítjük és állandóan tanulunk valami újat.Nagyon gusztusos Jutka, szívesen elfogadnám, ha ide tudnád nyújtani! Puszi: Marika

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Étvágy gerjesztő! Én nem teszek bele piros paprikát és nem rántom be, hanem lerakok egy sort, ezt megszórom liszttel és paprikával és igy folytatom. Mire elkészül be is van rántva!
P.-Ilucika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó mind a két variáció.
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 1 órája új képet töltött fel:

Brokkoli_fozelek_2195165_8050_s

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu