Finomságok Konyhája: töltött káposzta,ahogy én szeretem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2138 fő
  • Képek - 12858 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

töltött káposzta,ahogy én szeretem

Én igy szeretem,sok lével,kevesebb káposztával.
Darált húshoz teszek rizst,paprikát,borsot,sót,kis ételizesitőt.
Ehhez nem kell tojás,mert a levélből nem dől szét. Kevés vöröshagymát megdinsztelek,és azt is hozzágyurom.
Az apró káposzta savanyu,de a leveles,édes káposzta. Nem volt otthon,csak édes káposzta,és abba töltöttem,mire megfőtt átvette a másiknak az izét. Nagyon finom igy ,sokkal jobb ,mint gombócosan.
Mielőtt levenném a tüzhelyről,vékony rántással berántom,amibe piros paprikát teszek. Ja,kis füstölt kolbász is főztem bele.

Látta 590 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Soós Jolán üzente 12 éve

Juditkám!Nagyon finom lehet így is!Aranyosak vagytok...a kóbi nem hiányozhat!Hát igen,aki szereti.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez tök jó, ilyen variációban még nem hallottam, de legközelebb kifogom próbálni.Készülök márciusban a 60-ik szülinapomra, úgy is terveztem, hogy tölt.káp.is lesz. Ki fogom próbálni ezzel a módszerrel, úgyis sokan leszünk, nagy adagban lesz készítve. Puszi: Marika

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Marika! Én meg szívesen adnám!!!!
Nos én sem mindig rántom,ha sokat készítem ugy szoktam,h. a fazék oldalát bekenem fagyos zsírral,,azt megszórom liszttel,és piros paprikával,és lerakok egy sor aprókáposztát,,rá a töltöttet,közé oldalast,füstölt husos szalonnát,és befedem apró káposztával. Lassan fődögél,és kész!! Ez a legfinomabb variációm..
Puszi nektek!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó mindkét változat, sokféleképpen készítjük és állandóan tanulunk valami újat.Nagyon gusztusos Jutka, szívesen elfogadnám, ha ide tudnád nyújtani! Puszi: Marika

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Étvágy gerjesztő! Én nem teszek bele piros paprikát és nem rántom be, hanem lerakok egy sort, ezt megszórom liszttel és paprikával és igy folytatom. Mire elkészül be is van rántva!
P.-Ilucika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon jó mind a két variáció.
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 5 órája új képet töltött fel:

Toltott_dagado_tortburgonya_es_parolt_lilakaposzta_2191083_8820_s

Garáz József 16 órája új képet töltött fel:

Tejfolos_gombas_szelet_galuskaval__csirkemell_2191082_5039_s

Garáz József írta 17 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:

Virslis_tesztasalata_2191032_6902_s

Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...

Kőszeghy Anna 17 órája új képet töltött fel:

Gombamartasos_szelesmetelt_2191078_1519_s

Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:

Tavaszi_spargas_zoldsegleves_2191068_9102_s

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:

Virslis_tesztasalata_2191032_6902_s

József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Virslis_tesztasalata_2191032_6902_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:

Fahejas_mikros_sult_alma_2190991_7429_s

Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Fahejas_mikros_sult_alma_2190991_7429_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu