Finomságok Konyhája: töltött káposzta,ahogy én szeretem (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12986 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

töltött káposzta,ahogy én szeretem

Én igy szeretem,sok lével,kevesebb káposztával.
Darált húshoz teszek rizst,paprikát,borsot,sót,kis ételizesitőt.
Ehhez nem kell tojás,mert a levélből nem dől szét. Kevés vöröshagymát megdinsztelek,és azt is hozzágyurom.
Az apró káposzta savanyu,de a leveles,édes káposzta. Nem volt otthon,csak édes káposzta,és abba töltöttem,mire megfőtt átvette a másiknak az izét. Nagyon finom igy ,sokkal jobb ,mint gombócosan.
Mielőtt levenném a tüzhelyről,vékony rántással berántom,amibe piros paprikát teszek. Ja,kis füstölt kolbász is főztem bele.

Látta 628 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Soós Jolán üzente 13 éve

Juditkám!Nagyon finom lehet így is!Aranyosak vagytok...a kóbi nem hiányozhat!Hát igen,aki szereti.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez tök jó, ilyen variációban még nem hallottam, de legközelebb kifogom próbálni.Készülök márciusban a 60-ik szülinapomra, úgy is terveztem, hogy tölt.káp.is lesz. Ki fogom próbálni ezzel a módszerrel, úgyis sokan leszünk, nagy adagban lesz készítve. Puszi: Marika

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Marika! Én meg szívesen adnám!!!!
Nos én sem mindig rántom,ha sokat készítem ugy szoktam,h. a fazék oldalát bekenem fagyos zsírral,,azt megszórom liszttel,és piros paprikával,és lerakok egy sor aprókáposztát,,rá a töltöttet,közé oldalast,füstölt husos szalonnát,és befedem apró káposztával. Lassan fődögél,és kész!! Ez a legfinomabb variációm..
Puszi nektek!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó mindkét változat, sokféleképpen készítjük és állandóan tanulunk valami újat.Nagyon gusztusos Jutka, szívesen elfogadnám, ha ide tudnád nyújtani! Puszi: Marika

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Étvágy gerjesztő! Én nem teszek bele piros paprikát és nem rántom be, hanem lerakok egy sort, ezt megszórom liszttel és paprikával és igy folytatom. Mire elkészül be is van rántva!
P.-Ilucika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon jó mind a két variáció.
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 6 órája a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

József finom ebédetek volt! Minden gombás étel jöhet! -...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: kapros tejfölös cukkini főzelék, tükörtojás.

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, fasírozott pogácsa, ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ragu leves, túrógombóc eperöntettel.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldség leves, káposztás cvekedli.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Öregtarhonya virslivel. képhez:

Oregtarhonya_virslivel_2197611_6001_s

József finom ebédetek volt, mi is szeretjük.

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Oregtarhonya_virslivel_2197611_6001_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Girosz-016_2197610_5926_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Alma leves, párizsi pulykamell, sült...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu