Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Frankfurti leves. (ahogy én készítem)
Egy tálba lecsíkozom a kelkáposztát,egy szál sárgarépát vékony karikára vagdalok,, kisebb fej hagymát apróra összevágok,2-3 gerezd fokhagymát apróra vágok. Aztán egy fazékba húsos szalonnát apróra kockáztam,kisütöttem,és ebbe a zsiradékba egy kanál lisztet tettem rántásnak. Majd pirospaprikát tettem hozzá,és vízzel felengedtem. Bele zuttyantottam a tál tartalmát,fűszereztem még őrölt borssal,köménnyel,ételízesítővel,sóval. Így főztem,amíg minden puha lett,akkor hozzá adtam a virslit,és kész.
Kelt csöröge:
Hv:
25dk liszt
3 tojás sárgája
5dk vaj
2 e. k. kristálycukor,és 1cs vaniliás cukor
2dk élesztő
1dl tej
1dl tejföl
1 e.k rum
csipet só
Élesztőt felfuttatjuk cukros,langyos tejben.Lisztet a sóvalelkeverjük,a vajjal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a többi hozzá valót,jó alaposan kidolgozzuk. Fél órát kelni hagyjuk,majd kb 3mm-re kinyújtjuk. Téglalap alakban elvágtam,a közepén egy kis hosszanti vágást tettem,és az egyik felét azon átfordítottam. (melyik hogy sikerült)
Forró olajban kisütöttem. Vaniliás porcukorral leszórtam.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!