Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Burgonyafánk:
Hv: 30dk liszt,, 20 dk áttört burgonya,, 1 kk só 2dl tej, 2 tojás sárgája,,3dk zsír.
Az élesztőt megkelesztjük kevés langyos,cukros tejben. A többi hozzávalót összegyúrjuk,hozzáadva az élesztős tejet is. jól kidolgozzuk. Kisujjnyi vastagra nyújtjuk,gyúródeszkán hagyjuk pihenni a kiszaggatott fánkocskákat,1 órahosszat kb. Bő forró olajban kisütjük.
Édes káposzta leves:
Káposztát össze vagdosom felteszem vízbe,amennyi bőven ellepi. Teszek bele apróra kockázott krumplit,1 szál sárgarépát. Húsleves kockát tettem bele,de jó az ételízesítő is. Borsozom,köménymagot is teszek bele,és egy kis fej vöröshagymát,apróra vágva. Mikor majdnem megfőtt,,(nem sok kell neki)) füstölt szalonnát olvasztok,és ebbe a zsírba pirítok fokhagymás rántást,piros paprikát bele,és ezzel öntöm fel a levest. Ekkor teszek bele karikára vágott virslit,és pár karika füstölt kolbászt,ha van. Nagyon finom leves,füstölt íz nélkül is.
|
|
Garáz József 3 órája új képet töltött fel:
Garáz József 3 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 3 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!