Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Burgonyafánk:
Hv: 30dk liszt,, 20 dk áttört burgonya,, 1 kk só 2dl tej, 2 tojás sárgája,,3dk zsír.
Az élesztőt megkelesztjük kevés langyos,cukros tejben. A többi hozzávalót összegyúrjuk,hozzáadva az élesztős tejet is. jól kidolgozzuk. Kisujjnyi vastagra nyújtjuk,gyúródeszkán hagyjuk pihenni a kiszaggatott fánkocskákat,1 órahosszat kb. Bő forró olajban kisütjük.
Édes káposzta leves:
Káposztát össze vagdosom felteszem vízbe,amennyi bőven ellepi. Teszek bele apróra kockázott krumplit,1 szál sárgarépát. Húsleves kockát tettem bele,de jó az ételízesítő is. Borsozom,köménymagot is teszek bele,és egy kis fej vöröshagymát,apróra vágva. Mikor majdnem megfőtt,,(nem sok kell neki)) füstölt szalonnát olvasztok,és ebbe a zsírba pirítok fokhagymás rántást,piros paprikát bele,és ezzel öntöm fel a levest. Ekkor teszek bele karikára vágott virslit,és pár karika füstölt kolbászt,ha van. Nagyon finom leves,füstölt íz nélkül is.
|
|
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 10 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 10 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!