Finomságok Konyhája: Halsaláta (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Halsaláta

Halfiléből készült.
Besóztam a halat, kirántottam,kihűtöttem. Vizet forraltam,amibe kis sót, babérlevelet,, szemes borsot,, boróka bogyót,, mustármagot tettem. Jól felfőztem,aztán adtam hozzá a cukrot,és az ecetet. Én ilyesmikhez fehér borecetet használok. Közben jó sok hagymát szeleteltem,rétegesen leraktam a halat,és a hagymát,aztán ráöntöttem az ecetes,fűszeres lét.
Hűtőbe rakom,és egy napot legalább ott érik. Héjában sült krumplival,vagy csak egyszerüen kenyérrel esszük. Imádom.

Látta 706 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Jutka üzente 13 éve

Köszönöm Lányok!! Én imádom,holnap már eszem is. De ma is bele csíptem!!
Puszi: jutka

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Jutkám!
Én is szoktam régebben ilyen ecetes halat készíteni.
Teljesen ez a receptem is.
Pár napig érlelem én,közben megforgatom,ami hal felül van,az alulra kerüljön.
Jó,hogy eszembe juttattad.
Gratulálok.
Köszönjük szépen.
Puszi:Edit.

Válasz

Szász ilucika üzente 13 éve

Biztosan finom Jutka! Én tonhal salátát ettem már a szomszédom készíti jeles napokra, finom volt.
P.Ilucika

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon finomnak tűnik!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu