Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkesaláta,és Stefánia másképpen
Csirkesaláta:
1 főtt csirkemell,,,1 doboz kukorica,,2 dl majonéz,,1 dl tejszín,,2 dl tej,,1 fej vöröshagyma,,5 dk mazsola,,1 nagy csokor petrezselyem zöld,,ízlés szerint mustár,,só,,csipet cukor,, 5 dk mazsola,,3 ek zselatin.,őrölt fehér bors,(vagy fekete)
A mazsolát előző este kis rumba beáztatjuk. Másnap összekeverem a kukoricával,a csíkokra vágott csirke hússal,.
Az apróra vagdalt petrezselyem zöldet,a mustárt,sót,borsot,cukrot,tejet,tejszínt,zselatint lábasba teszem,és addig melegítem,míg a zselatin elolvad. Leveszem a tűzről,hozzákeverem a majonézt, a hagymát hozzáreszelem,és összekeverem a húsos keverékkel. Jól összeforgatom,és őzgerincbe,vagy valami díszes tálba teszem,és be a hűtőbe,legalább fél napra. Aztán saláta levélre kiborítom. ((én is vettem hozzá salátát,csak aztán megkészítettem savanyúnak)
Stefánia vagdalt másképp.
Darált húst megkészítem ahogy a fasírtot szoktuk. 5 tojásból sütöttem egy nagy lepényt,aminek csak az egyik oldala sült meg.
Csirke májat olajon megsütöttem borssal,majorannával,fokhagymával.
Kevés sárgarépát is pároltam.
Nylon zacskót ketté vágtam,picit megvizeztem,és a fasírt húst rátettem,és a kezemmel ellapítottam. Rátettem a tojás lepényt,rávagdaltam a csirkemájat,a kis kockára vagdalt sárgarépát. A nylon segítségével feltekertem,a tetejét megszórtam zsemlemorzsával,és szép lassan megsütöttem
|
|
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 10 órája új képet töltött fel:
Garáz József 10 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 10 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!