Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkesaláta,és Stefánia másképpen
Csirkesaláta:
1 főtt csirkemell,,,1 doboz kukorica,,2 dl majonéz,,1 dl tejszín,,2 dl tej,,1 fej vöröshagyma,,5 dk mazsola,,1 nagy csokor petrezselyem zöld,,ízlés szerint mustár,,só,,csipet cukor,, 5 dk mazsola,,3 ek zselatin.,őrölt fehér bors,(vagy fekete)
A mazsolát előző este kis rumba beáztatjuk. Másnap összekeverem a kukoricával,a csíkokra vágott csirke hússal,.
Az apróra vagdalt petrezselyem zöldet,a mustárt,sót,borsot,cukrot,tejet,tejszínt,zselatint lábasba teszem,és addig melegítem,míg a zselatin elolvad. Leveszem a tűzről,hozzákeverem a majonézt, a hagymát hozzáreszelem,és összekeverem a húsos keverékkel. Jól összeforgatom,és őzgerincbe,vagy valami díszes tálba teszem,és be a hűtőbe,legalább fél napra. Aztán saláta levélre kiborítom. ((én is vettem hozzá salátát,csak aztán megkészítettem savanyúnak)
Stefánia vagdalt másképp.
Darált húst megkészítem ahogy a fasírtot szoktuk. 5 tojásból sütöttem egy nagy lepényt,aminek csak az egyik oldala sült meg.
Csirke májat olajon megsütöttem borssal,majorannával,fokhagymával.
Kevés sárgarépát is pároltam.
Nylon zacskót ketté vágtam,picit megvizeztem,és a fasírt húst rátettem,és a kezemmel ellapítottam. Rátettem a tojás lepényt,rávagdaltam a csirkemájat,a kis kockára vagdalt sárgarépát. A nylon segítségével feltekertem,a tetejét megszórtam zsemlemorzsával,és szép lassan megsütöttem
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 4 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 5 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!