Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Csirkesaláta,és Stefánia másképpen
Csirkesaláta:
1 főtt csirkemell,,,1 doboz kukorica,,2 dl majonéz,,1 dl tejszín,,2 dl tej,,1 fej vöröshagyma,,5 dk mazsola,,1 nagy csokor petrezselyem zöld,,ízlés szerint mustár,,só,,csipet cukor,, 5 dk mazsola,,3 ek zselatin.,őrölt fehér bors,(vagy fekete)
A mazsolát előző este kis rumba beáztatjuk. Másnap összekeverem a kukoricával,a csíkokra vágott csirke hússal,.
Az apróra vagdalt petrezselyem zöldet,a mustárt,sót,borsot,cukrot,tejet,tejszínt,zselatint lábasba teszem,és addig melegítem,míg a zselatin elolvad. Leveszem a tűzről,hozzákeverem a majonézt, a hagymát hozzáreszelem,és összekeverem a húsos keverékkel. Jól összeforgatom,és őzgerincbe,vagy valami díszes tálba teszem,és be a hűtőbe,legalább fél napra. Aztán saláta levélre kiborítom. ((én is vettem hozzá salátát,csak aztán megkészítettem savanyúnak)
Stefánia vagdalt másképp.
Darált húst megkészítem ahogy a fasírtot szoktuk. 5 tojásból sütöttem egy nagy lepényt,aminek csak az egyik oldala sült meg.
Csirke májat olajon megsütöttem borssal,majorannával,fokhagymával.
Kevés sárgarépát is pároltam.
Nylon zacskót ketté vágtam,picit megvizeztem,és a fasírt húst rátettem,és a kezemmel ellapítottam. Rátettem a tojás lepényt,rávagdaltam a csirkemájat,a kis kockára vagdalt sárgarépát. A nylon segítségével feltekertem,a tetejét megszórtam zsemlemorzsával,és szép lassan megsütöttem
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Ősszibarack krémleves, tejszínes, sajtos-...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
József guszta ételt hoztál! Még nem ettem ilyent, de finom ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!