Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Kirsch torta:8 tojással készült a piskóta
csokikrémhez:
5dl tej
20 dkg Rama
10 dkg cukor
1 cs csokoládé ízű pudingpor
3-4 ek cukrozatlan kakaópor
Zselés meggyhez:
1 kis ü meggybefőtt
1-2 dl víz+a kompót leve
1 cs vanília ízű pudingpor
Tejszínhabhoz:
3dl tejszin
elkészítés
A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd egyesével belekeverjük először a tojássárgáját, majd a cukrot (kanalanként). Ezután kézzel óvatosan beleforgatjuk a már előzőleg összekevert sütőporos-kakaóporos lisztet.
Kivajazott tortaformába öntjük a masszát, és a tetejére szitálunk egy kevés lisztet. Előmelegített sütőben 180 °C-on megsütjük a piskótát.
Ameddig sül a piskóta, elkészítjük a krémeket. A csokoládépudingot megfőzzük a csomagon leírtak alapján 5 dl tejjel (cukor nélkül!!), majd félrerakjuk hűlni. A vajat a cukorral és a kakaóporral kikeverjük, majd beleforgatjuk a kihűlt pudingot.
A meggyet a levével együtt felforraljuk, a pudingport kikeverjük 1-2 dl vízzel, és ha forr, akkor belekeverjük és a szokásos módon elkészítjük a vaníliapudingot.
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldbab leves, egyben sült sertés fasírozott...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
Ez volt a mai ebédünk: Sertés húsleves csülökhússal ( nem ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) A fiatal barackfák virágzásban képhez:
Marcsikám csodásak ezek a kis fiatal barackfák! Ahogy ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Kevert finom almás pite képhez:
Marcsikám csodásan néznek ki ezek a szeletek! Biztos finom...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!