Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
tészta:8 tojásos kakaós piskóta
A csokoládékrémhez: 5 dl tejszín, 3 tábla (30 dkg) jó minőségű étcsokoládé, egy evőkanál narancslikőr, 5 dkg kandírozott narancshéj nagyon apróra vágva vagy ledarálva.
25 dkg fehér marcipán, cukorgyöngyök a díszítéshez.
Elkészítés:
A torta készítése a hűtés miatt hosszabb időt igényel. Legjobb, ha este kezdjük a krémkészítést és másnap töltjük a tortát.
A csokoládékrém készítése:
A tejszínt egy tűzálló edénybe öntjük. A csokoládét a tejszínbe tördeljük, és állandóan kevergetve fölolvasztjuk. A csokoládés tejszínt forrásig hevítjük. Levesszük a tűzről, letakarjuk, és néha megkeverve kihűtjük. Mikor kihűlt, belekeverjük a narancslikőrt és minimum 2-3 órára, de legjobb, ha legalább egy éjszakára hűtőgépbe tesszük.Ezután felhabosítjuk.
A piskótát 3 lapra vágjuk.Megkenjük krémmel rátesszük a marcipánt amit a megfelelő nagyságúra nyújtottunk majd újra krém rátesszük a 2.lapot és megismételjük az előbbieket majd a 3.lap .1 Party bevonót 1 kanál olajjal felolvasztunk és bevonjuk a tortát,majd díszítjük.
|
|
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Garáz József 9 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 9 órája a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Paradcsomszósz húsgombóccal. képhez:
József örülök, hogy jöttél! Finomakat hoztál!
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Vegyes gyümölcsleves. képhez:
Finom!-szeretem! Nálunk tegnap volt almaleves.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!