Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
2 kész piskótatorta,3lapra vágva felébe vaniliás krém másik gesztenyés krémmel töltve
vaniliás krémhez:
2 tojás,
10 dkg cukor,
1 tasak vaníliás cukor,
1 cs. vaníliaízű pudingpor,
3 dl tej,
2dkg zselatin
5 dkg mazsola,1 dob.őszibarack konzerv
3 dl tejszín,ha meggle v hulala a zselati el is maradhat
3 cl rum,
gesztenyés krém:
2 tojás
10 dkg cukor
1cs csokis puding
3dl tej
3dl tejszin(hulala v. meggle)+4dl a díszítéshez
1cs. gesztenye massza
20dkg aszalt szilva
1 rum aroma
A pudingport cukrot a tojás sárgáját kevés tejjel simára keverem majd a forrásban lévő tejhez rakom.addig főzöm míg sűrű nem lesz.A tojás fehérjét felverem és melegen a pudingos krémbe keverem. Majd kihűtöm.
A gesztenyemasszát villával össze nyomkodom,ráöntöm a tejszínt és jól kikeverem akkor jó ha sima és krémes,de nem lágy.Hozzá rakom az aromát és a pudingos krémmel jól kidolgozom.Feldarabolom az aszalt szilvát.Megkenem az alsó lapot és rárakom az aszalt szilva felét befedem a 2.lappal,megismétlem az előzőeket majd ráteszem a 3. lapot.
7dl tejszínt felverek ezzel díszítem .
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos tarhonya leves, grízes tészta ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 4 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!