Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
-1kg szilva
-9tojás
-9kanál cukor
-9kanál liszt
-1 kanál kakaópor+1 sütőpor
A szilvákat kimagozom,és egy kis tepsit kibélelek sütőpapírral,vajjal megkenem,szórok rá egy marék zsemlemorzsát,és a félbe vett szilvákat a lyukas részükkel felfelé belerakom.Megszórom egy jó nagy kanál cukros fahéjjal.A tojásokat külön választom,a fehérjéből habot verek egy kanál cukorral,a sárgáját a többi cukorral jól kikeverem,aztán bele a liszt,keverem,és végül a fehérje hab.Kétharmadát a szilvákra öntöm,szépen elsimítom.A maradék krémbe teszek egy kanál kakaóport,összekeverem,és a tetejére öntöm,kicsit meg is lehet cirmozni.Előmelegített sütőben 180 fokon 25 perc alatt készre sütöm.Egy lapra,vagy nyújtódeszkára borítom,és leveszem róla a sütőpapírt.hagyom hűlni,közben elkészítem a krémet.
-2cs.vanilia pudingpor
-5dl tej
-
-25dkg vaj
-20dkg porcukor
A pudingból,cukorból,tejből egy sűrű krémet főzök,félre teszem hűlni.A szobahőmérsékletű vajat habosra keverem,hozzáadom a porcukrot,ezzel is jól elkeverem,aztán apránként beleadagolom a langyos pudingot.A krémet a szilvák tetejére simítom,végül megszórtam reszelt csokival.Mikor már jól meghűlt,szeletelem.
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!