Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
először a tölteléket készítjük el.4 tojásos hagyományos kakaós piskótát sütünk.
.Ha kihűlt kockára vágjuk.
3-4 evőkanál barack lekvárt elkeverünk 3dl vízzel beleteszünk 1 reszelt citrom héját,levét 6kanál rumot,2 evőkanál porcukrot.Ráöntjük a kakaós piskótára,ezt fogjuk a két lap közé tölteni.
A sütemény tésztája:30dkg cukor
6 tojás
1 citrom reszelt héja+leve
1/2sütőpor
25dkg liszt
12dkg olvasztott margarin
Úgy készítjük mint a piskótát a margarint a végén tesszük hozzá,Megsütjük majd ketté vágjuk,mindkét lapot megkenjük baracklekvárral.3dltejjel,1puncs pudingot elkészitünk 3-4 kanál cukorral majd ha kihűlt 1 margarinnal habosra keverjük és a piskótára kenjük felét.A két lap közé rakjuk az előre elkészített tölteléket melyre rákenjük a maradék puncsos krémet.Bevonjuk cukor mázzal.
máz:30dkg porcukor
5dkg olvasztott margarin,pár csepp ételfesték(szörp is jó)
annyi forróvíz hogy könnyen kenhető,de nem túl folyós legyen legjobb kanalanként adagolni.
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 11 órája új képet töltött fel:
Garáz József 11 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!