Finomságok Konyhája: Ferrero Rocher kocka (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12964 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Ferrero Rocher kocka

Hozzávalók:
6 tojás
2 csomag vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
0,5 dl napraforgó olaj
2 dl tej
1 evőkanál csokis meggyaroma (vagy rumaroma)
13 dkg rétesliszt
17 dkg finomliszt
2 evőkanál kakaópor
1 csomag sütőpor
8 kocka étcsoki
2 evőkanál tej
1 evőkanál mandulaaroma
7 dkg omlós keksz
1 evőkanál mogyoróvaj (vagy nutella)
A krémhez:
3 dl tej
4 evőkanál cukor
1 csomag csokis pudingpor (főzős)
1 evőkanál mandulaaroma
8 kocka étcsoki
7 dkg csokis-földimogyorós drazsé
3 púpos evőkanál mogyoróvaj (vagy nutella)
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket 2 csomag vaníliás cukorral kemény habbá verjük.

A tojássárgákat 15 dkg cukorral fehéredésig verjük. Hozzáadjuk a piskóta hozzávalóit (olaj, tej, aromák, majd a száraz anyagok, a lisztek sütőpor és kakaópor következnek). A mikróban 350 W-on 2 percig melegítjük a csokit, majd ugyanennyit 2 evőkanál tejet is, és a csokira öntjük, majd az olvadt csokit is a masszába öntjük. 1 evőkanál mogyoróvajat is adunk hozzá, jól elkeverjük, végül a felvert fehérjehabot óvatosan beleforgatjuk a tésztába.

Egy kisebb edénybe 1 merőkanálnyi kiveszünk a masszából. Az omlós kekszet megőröljünk, mozsár és turmixgép hiányában egy zacskóba tesszük, és egy sodrófával apró darabokra tördeljük, majd a kiszedett masszához adjuk.

Kikenünk-lisztezünk egy kisebb tepsit, beleöntjük a tésztát, tetejére tesszük a kekszes masszát.

15 percig nagy lángon (200 fokon), majd még 30 percet kis lángon (180 fokon) sül a süti, tűpróbáig.

Közben megcsináljuk a krémet. 3 deci tejben 4 evőkanál cukorral és kis mandulaaromával főzünk egy csokipudingot a főzős pudingporból. Ha kész, belekeverjük az étcsokit, valamint 3 púpos evőkanál mogyoróvajat. A mogyorós drazsét összetörjük, és 1 evőkanálnyit a krémbe teszünk.

A sütit félbevágjuk, megtöltük a krém 2/3 részével, majd a tetejét és az oldalán is bevonjuk a krémmel. A tetejére szórjuk a mogyoródrazsé darabokat. Az oldalára nekem nem volt elég a krém és durvára vágott diót tettem rá.

jucus sütije

Látta 1011 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szalai Antalné üzente 12 éve

Őszinte leszek ettől a sütitől többet vártam, szerintem több krém kell bele!Ha legközelebb megsütöm átdolgozom a saját ízlésemre!

Válasz

Köszönöm szépen! Biztosan nagyon finom!
Üdv Erzsike

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Egy kis kóstolót is kapunk Jucuskám?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm a receptet is.
Nagyon finomnak ígérkezik a süti.
Szép napot kívánok Mindenkinek:Edit.

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Marika! Most sütöttem először kíváncsian várom az eredményt én is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon finom lehet ez a sütemény, vittem a receptet.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szép nagy tepsi sütemény.
Kíváncsian várom a receptet.
Köszönjük Jucuskám.
Puszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

burger eva írta 1 napja a(z) Habcsok képhez:

Habcsok_2196263_2296_s

Kösz az értékelést.

Domján Mária írta 2 napja a(z) Habcsok képhez:

Habcsok_2196263_2296_s

Finom egyszerű édességet készítettél Évikém puszika

burger eva 2 hete új képet töltött fel:

Habcsok_2196263_2296_s

Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:

vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok

Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:

Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu