Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4-5személyre:45dkg gomba(sampion)
1fej vöröshagyma
3dl étolaj
só,bors
1csomó petrezselyemzöld ,kakukkfű(morzsolt)izlés szerint
10dkg liszt
2dl tej
2tojás sárgája
1egész tojás
15dkg zsemlyemorzsa
1-2 fej saláta
A gombát apróra szeleteljük,a hagymát apróra vágjuk 3-4evőkanál olajon megfonnyasztjuk,majd fedő alatt megpároljuk a gombát,sózzuk borsozzuk petrezselyemzölddel meghintjük. Ha már zsírjára sült 2 evőkanál lisztel meghintjük.2perci pirítjuk majd 2dl tejet öntünk rá.felforraljuk állandó kevergetés mellet addíg főzzük amíg az edény falától el nem válik.ezután hagyjuk hülni majd mikor már csak langyos belekeverjük a tojás sárgáját.Jól kihütjük,panirozzuk( mint a húst) evőkanállal adagoljuk liszt tojás morzsa.Mikor a morzsába tesszük rudat formázunk belőle és forró olajban ropogósra sütjük.rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.Salátalevélre rakjuk.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 4 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!