Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
• 4 szelet karaj csont nélkül
• 3 db paprika
• 1 db hegyes erős paprika
• 2 db paradicsom
• 1 fej vöröshagyma
• 5 dkg füstölt szalonna
• só
• 4 db tojás
• 1 cs szeletelt bacon
Előkészítés:A szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A paprikát kicsumázzuk és fél karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük. Előtte /aki nem szereti a héját/egy-két percre forró vízbe mártjuk így könnyen lehúzható a héja.
Elkészítés: A karajszeleteket, kiklopfoljuk, sózzuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot. Sózzuk és 10-15 percet pároljuk. Ráöntjük a felvert tojásokat és közepesen kemény tojásos lecsót készítünk. A hússzeletekre bacon csíkokat fektettem. A lecsót kicsit hagyjuk hűlni, majd a karajszeletek közepére halmozzuk. A hússzeleteket felgöngyöljük, baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket sütőrácsra,grillre vagy tepsibe tesszük és 25-30 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna írta 15 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 15 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!