Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Sajtos snidlinges gombakrémleves
Hozzávalók 4 személyre:
1/2 kg gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj vagy margarin
2 dl főző tejszín
1 ek. rozsliszt vagy étkezési keményítő
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
1/2 csokor snidling
15 dkg trappista sajt
leves gyöngy vagy pirított zsemlekocka
Előkészítés:A gombát alaposan megmossuk,felszeleteljük. A vöröshagymát és a snidlinget finomra vágjuk.
A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát és a snidling felét, sózzuk,borsozzuk és ételízesítőt adunk hozzá majd 10-15 percig pároljuk. Robotgéppel vagy bot mixerrel leturmixoljuk, felöntjük a kívánt mennyiségre. Pár percig forraljuk majd a liszttel /vagy keményítővel/ elkevert tejszínnel besűrítjük. Beletesszük a sajt 2/3 részét egyet forralunk rajta majd levesszük a tűzről. Tálalásnál a levest megszórjuk a maradék sajttal és snidlinggel Leves gyöngyöt vagy pirított zsemlekockát adunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 2 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!