Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 db nagyobb zellergumó
½ csomag szárzeller /angol zeller,halványító zeller/
5 dkg vaj
1 fej vöröshagyma
6-8 levél medvehagyma
2 dl főző tejszín
só
őrölt fehér bors
ételízesítő
Előkészítés: A zellergumót meghámozzuk és a szárzellerrel együtt megmossuk,kockákra vagy vékony szeletekre vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és a medvehagymával együtt apróra vágjuk.
Elkészítés: A vajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát, rátesszük a zellert és a medvehagymát. Sózzuk, borsozzuk ételízesítőt /vagy ha van alaplét/ adunk hozzá és fedő alatt puhára pároljuk. Az egészet összeturmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt és kiforraljuk.
Leves gyönggyel vagy pirított zsemlekockával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Diós habos kocka képhez:
Marcsikám gratulálok ezekhez a szuper szép és finom ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Vasárnapi mázas karaj képhez:
Szuper étvágygerjesztő ünnepi ebéd!A szervírozás is olyan ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Apró pogácsáim képhez:
Marcsi ha jól látom sajtos pogácsákat sütöttél! Kár, hogy ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tegnapi pizzám képhez:
Nagyon finom lehetett! A pizza is bármikor jöhet! Szép szeletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!