Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 8 személyre:
1kg kacsaaprólék /2 db farhát és 6 db kacsanyakat használtam/
2 kis fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
4 szál sárgarépa
3 szál petrezselyem gyökér /fehér répa/
1 db zeller gumó
½ csokor zeller zöld
1 db karalábé
1 db paradicsom
1 db paprika
1 db burgonya
1 negyed fej kelkáposzta
ételízesítő
10-15 szem egész bors
csipet őrölt gyömbér
csipet őrölt szerecsendió
só
1 csipet sáfrány /elhagyható/
Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk. A zellert, karalábét négybe, a sárgarépát, gyökeret nagyobb hasábokra vágjuk.
Elkészítés: A kacsa farhátat és a nyakakat megmossuk, hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk és 30-40 percet főzzük.. Hozzáadjuk a zöldségeket, fűszereket és kis lángon nagyon lassan készre főzzük. /míg a zöldségek megpuhulnak/
Külön kifőzött cérnametéltet vagy csigatésztát tehetünk a levesbe.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 14 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 14 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 17 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 17 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!