Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 4 személyre:
• 50 dkg csirkemell csont nélkül
• 1 db közepes cukkini
• 3 db kaliforniai paprika / zöld, sárga, piros/
• 30 dkg ceruzabab
• ½ fej kisebb fejes káposzta
• 1 szál póréhagyma
• 1 kk curry
• 1 kk gyömbér
• 1 kk chili
• só
• 1 dl szójaszósz
• 1 kk őrölt fehér bors
• étolaj
Előkészítés:
A csirkemellet és a zöldségeket csíkokra vágjuk.
Elkészítés:
A csirkemell csíkokat wokban vagy serpenyőben kevés forró olajon megpirítjuk, hozzáadjuk először a ceruzababot majd a paprikát, póréhagymát, káposztát végül a cukkinit.
Befűszerezzük, pár percig együtt pirítjuk. Ráöntjük a szójaszószt, 3-4 percig pároljuk, majd levesszük a tűzről.
Úgy a jó, ha a zöldségek roppanósak maradnak. „Egytál” ételként is finom, de aki köretet szeretne mellé a párolt rizst ajánlom.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna írta 45 perce a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos- virslis lecsó, pirított tarhonya.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 4 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, citromos túrós palacsinta és ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!