Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók 8 személyre:
• 8 db csirkecomb
• 4 db tojás
• 25 dkg gomba
• 2 db csirkemáj
• 3 db zsemle
• 2 dl tej
• 10 dkg húsos füstölt szalonna
• 2 fej vöröshagyma
• só
• őrölt bors
• ételízesítő
• szárnyas fűszer
• 1 cs. petrezselyem zöld
• 2 kanál libazsír
Előkészítés:
A tojásokból hármat megfőzünk. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk, A csirkemájat,szalonnát és a főtt tojásokat felkockázzuk.. A zsemléket tejbe beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a csirkemájat, sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt szórunk rá. Ha a máj fehéredni kezd rátesszük a gombát és addig pároljuk míg elfövi a levét, majd levesszük a tűzről. Hozzá keverjük a kinyomkodott zsemléket, petrezselyem zöldet és egy nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt és betöltjük a töltelékkel. Tepsibe tesszük, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés vizet és zsírt teszünk alá, lefóliázzuk a tepsit és egy órát sütjük. Levesszük a fóliát és sűrűn locsolgatva szép pirosra sütjük.
Tetszőleges körettel, salátával kínáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!