Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 db sertéstarja csont nélkül /kb 2kg/
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
½ zeller
1 db alma
2 db paradicsom
2 db paprika
2 fej vöröshagyma
1 ág rozmaring
2-3 db gomba
4-5 gerezd fokhagyma
só
durvára őrölt bors
3-4 babérlevél
1 db chili paprika
2-3 evőkanál zsiradék / disznó vagy kacsazsír /
2 dl vörösbor
3 dl húsleves /kockából is jó /
1 evőkanál mustár
1 evőkanál cukor
Elkészítés:
A húst sózzuk, bedörzsöljük durvára őrölt borssal. A zöldségeket kisebb darabokra aprítjuk.
A zöldségeket egy tepsibe terítjük, ráhelyezzük a tarját. Köré rakjuk a fokhagymát babért, rozmaringot. Rátesszük a zsiradékot, 1-1,5 dl vizet, lefóliázzuk a tepsit és kis lángon kb 2 órát sütjük.
Levesszük a fóliát és a húst addig sütjük, míg szép piros színt kap.
A tarját kivesszük a tepsiből, letakarjuk és félre tesszük. Egy lábasban arany barnára pirítjuk a cukrot, ráöntjük a tepsiből a zöldségeket a szafttal együtt / kivéve a babért és a rozmaringot / a bort, húslevest, mustárt és 10- 15 percet forraljuk. Az egészet átpaszírozzuk egy sűrű szűrőn, ha kell ízesítjük és a hússal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Kőszeghy Anna írta 6 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 10 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!