Finomságok Konyhája: Hamis diós hájas (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Hamis diós hájas

Nem tudtam, hogy háj nélkül is lehet ilyet csinálni. De íme a bizonyíték!
A hájas tésztánál leírtak szerint készítettem a sütit, csak nem hájat, hanem zsírt használtam! A feljegyzéseimnek egyenlőre nyoma veszett...Remélhetőleg előkerül...A hajtogatásnak és a pihentetésnek nagy szerepe van, hogy leveles legyen! Minden hajtogatás után hidegre /nem hűtőbe / raktam...Ecetet viszont nem használtam, csak bort...Jeges vízzel dolgoztam, egyesek szódás vizet használnak, de én egy kis szódabikarbónát raktam bele...Egy éjszakai pihentetés után másnap készítettem el,töltöttem meg és sütöttem... A vágáskor meleg-forró késsel kell dolgozni,mert különben nem lesz olyan szép...--Ez a rész feltöltés alatt, ami még eszembe jut ideírom--

Látta 1036 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Lakó Gáborné Zsuzsa üzente 7 éve

Ügyes nagyon. Gratulálok.

Válasz

Fülöp Krisztina üzente 7 éve

Köszönöm szépen Mária!

Válasz

Domján Mária üzente 7 éve

A pihentetés csak jót tesz a tésztának íme az eredmény

Válasz

Domján Mária üzente 7 éve

Ez valami gyönyörű a bor is jót tesz az ecet is és főleg a sok pihentetés és a hajtogatás Gratulálok

Válasz

burger eva üzente 7 éve

Most hallom először, hogy egy éjszakára pihenteti kell.Lehet,ez a lényege, hogy ilyen szépre sikerült.

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 7 éve

Most egy kicsit részletesebben írtam a receptről a süti alatt olvasható.....

Válasz

Fülöp Krisztina üzente 7 éve

Elkérhetem ennek is a receptjét? Bár nem szoktam hozzászólni, de rendszeresen okosodom, és tanulok Tőletek! Köszönet érte!

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 7 éve

Marcsikám küldöm a csillagpostával. Mindegyikőtöknek köszönöm a méltatást. Egy kis fantázia is kellett az elkészítéshez, no és persze a leveles, hajtogatott vajas tészta ismerete. A net-en nem találtam a háj nélküli "hamis" hájas tésztát, ezért ki kellett találni. Majd írok bővebben is róla. Szerintem ti is megtudnátok csinálni a leírásom nélkül is! BUÉK.

Válasz

Koncz Ili üzente 7 éve

Csodálatos ez a hájas, ilyen szép levesre sütni, nagyon ügyes vagy!!!!!!! Várom én is a receptet mert ezt el kell készíteni!

Válasz

Domján Mária üzente 7 éve

Zolikám ez csodálatos Kérem a receptet
El kell készítenem köszönöm szépen hogy elhoztad
Eggyet fénypostázzál nekem Köszönöm szépen Üdv Marcsi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 18 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu