Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
tésztához, 4 db tojás, 5 dkg zsir, egy pici só, 1 kg liszt, 2,5 dl tej, 5o dkg háj, kovászhoz 5 dkg élesztő, 1 dl tej 1-2 kockacukor, 5 dkg.liszt. A langyos tejjel az 5 dkg élesztővel, cukorral , 5 dkg liszttel kovászt készítünk./Felfuttatjuk az élesztő/. A tészta hozzávalóit ősszekeverjük a kovásszal együtt.Jó kis tésztát készítünk, ha kevésa tej pótólhatjuk szükség szerint.Hagyjuk a tésztát megkelni, majd kinyújtjuk és lekenjük 5o dkg darált háj egy harmad részével, m elyet előzőleg jól kikavarunk 1 evőkanál ecettel. Hajtogatjuk a tésztát, mint a leveles tésztánál szokás, háromszor fél órát pihentetjük, és közben lekenjük a hájjal. Kifliket formálunk belőle, vagy csak a kis koc kárfa vágott darabok szélére tölteléket teszünk és felcsavarjuk. Tepsire téve még pihentetjük kb fél órát, tetejüket tojással lekenve, forró sütőben sütjük. Én szilvalekvárosat készítettem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Garáz József 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!