Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
1kg liszthez hozzáadunk 2 evőkanál cukrot, kk. sót, 1dl étolajat, 6 dkg élesztőt kis tejben felfuttatva, 1 egész tojást és 4,-4,5 dl tejet, és jól kidolgozzuk a tésztát, majd egy 10-15 percig pihentetjük. Utána elnyújtjuk és lekenjük ,a 3o dkg kiolvasztott hájnak a felével, amibe elkavartunk 1 evőkanál cukrot és 1 evőkanál ecetet. Majd a lekent tésztát négyszeresére összehajtjuk. 15 percig pihentetjük, ujra elnyújtjuk, és a háj másik felével ismételten lekenjük a tésztát, újra hajtogatjuk. Harmadszorra már csak a tésztát hajtogatjuk / háj nélkül/ 15 perc pihenés után. Így is pihen még egy negyedórát, majd a tésztát elnyújtva kifliket készítünk belőle, amit lehet lekvárral, dióval, mákkal tölteni. Tepsire rakva szintén egy 10 percig pihentetjük, igy lesz szép réteges, majd tojással lekenve szép pirosra sütjük.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hónapja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!