Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a gyúrt tésztához:
30dkg liszt
15dkg ráma
15dkg porcukor
fél csomag sütőpor
3tojássárgája
kevés tej
A piskótához:
2 db tojás
20 dkg porcukor
1 dl étolaj
2 dl tej
20 dkg liszt
2 ek. kakaópor
1/2 sütőpor
A rudak töltéséhez:
20 dkg darált dió
ízlés szerinti mennyiségű cukor
baracklekvár
A mázhoz:
1 csg főzés nélküli vanília pudingpor
18 dkg Rama
18 dkg porcukor
2 ek. tej
A díszítéshez:
fehér és kakaós tortabevonó(elmaradhat)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 felé osztjuk.
Külön-külön 25×39 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk.
Megkenjük barack lekvárral és megszórjuk cukros dióval,feltekerjük,mint a bejglit
a piskóta hozzávalóiból a tojásokat a cukorral jól kikeverjük,majd hozzákeverjük a többi hozzávalót és a rudakra öntjük.
Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
A bevonat:
Gőz felett a margarint a cukorral és a tejjel( robot géppel) jó sűrűre kikeverjük.
Amikor jól sűrűsödik hozzákeverjük a vaníliás pudingport és még tovább keverjük,míg teljesen sűrű nem lesz.
A kihűlt tésztára kenjük.
+ még csokival díszítettem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Csirkepörkölt kagylótésztával. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Ezt is nagyon...
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Pirított lebbencs leves. képhez:
Hmm! de jó ötletet adtál József! Finom lehetett!
Garáz József 19 órája új képet töltött fel:
Garáz József 19 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Paradicsom szósz sülthús sülthurka és főttburgonya. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindent szeretek, ami a ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!