Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Saját készítésű kolbászunk, a Krajcsó féle csabai kolbász receptje alapján :
Hozzávalók: 10 kg sertéshús vegyesen/ comb, lapocka, tarja, dagadó/, ha nem elég zsíros a hús, kevés húsos szalonnával egészítjük ki.Legjobb alapanyag a 150 kg-nál nehezebb hízott sertés.
Fűszerezés: 10 kg kolbászhúshoz 2o dkg édes, őrölt házi paprika, 5 dkg erős őrélt paprika, 24 dkg asztali só, 3 dkg apróra vágott fokhagyma és 2 dkg fűszerkömény. Mi felét őrölve rakjuk belé. Ezzel a fűszerrel a húst nagyon jól összegyúrjuk és sertés kocabélbe töltjük a
kolbászhúst. Másnap tesszük füstre és szép pirosra megfüstöljük
Ez friss kolbászból van sütve, általam készített csemege uborkával tálalva. A hurkát fejhúsból készítjük, abálás után ledaráljuk,ízesítjük
sóval, őrölt borssal, hozzákeverünk még aba lében puhára főzött rizst.
Utána sertés vékonybélbe töltjük a hurkakeveréket.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!