Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ha 26 cm-es tortát szeretnétek készíteni, akkor duplázzátok meg a mennyiséget.
Hozzávalók (18 cm-es torta):
Tészta:
•2 tojás
•2 ek liszt
•2 ek cukor
•1 ek kakaó
Narancsos túrós krém:
•3 narancs
•250 g túró
•200 g cukor
•1 cs. vaníliás cukor
•3 dl habtejszín
•1 cs. habfixáló
•2 ek zselatin
Csokikrém:
•100 g csokoládé
•1 dl habtejszín
Elkészítés:
1.A tészta hozzávalóiból süssünk piskótát.
2.A krémhez a túrót 2 narancs levével, a cukorral és a vaníliás cukorral törjük össze.
3.Verjük kemény habbá a tejszínt a habfixálóval, majd óvatosan forgassuk a narancsos túróhoz.
4.A harmadik narancs levét a zselatinnal keverjük össze, majd melegítsük addig, míg elolvad a zselatin. (Ne forraljuk fel!)
5.A narancsos zselatint óvatosan keverjük hozzá a krémhez.
6.A kihűlt piskóta köré tegyük vissza a tortakarikát.
7.A krémet öntsük rá, és tegyük be a hűtőbe pár órára.
8.A tejszínt forraljuk fel, majd a tűzről levéve adjuk hozzá a kockára tört csokit, és olvasszuk el benne.
9.A megdermedt krém tetejére öntsük rá a csokikrémet, és tegyük vissza a hűtőbe további pár órára.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 4 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!