Finomságok Konyhája: Egy szelet a tortabol (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Egy szelet a tortabol

Piskóta hozzávalói:
7 tojás
7 ek. cukor
8 ek. liszt,
1 vaníliás cukor
1 ek. víz
1 ek. olaj
1 cg. sütőpor

A krémhez:
250 gr. mascarpone
2 tojássárgája
4 ek. cukor
3 dl.tejszín
1 kk. vanília aroma
1 csomagzselatinpor
őszibarack befőtt

Piskóta készítése:
:A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
Hozzá adjuk a cukrot,a tojássárgáját, az evőkanál olajat és a vizet,végül a sütőporral elkevert lisztet.
A piskóta masszát megsütjük egy kerek torta formában (23 cm ).
Miután megsült ketté vágjuk.
Krém készítése:
A tejszint jó keményre verjük.
A tojássárgákat a cukorral gőz felett addig keverjük,míg a cukor elolvad .
A zselatint beáztatjuk 3 kanál őszibarack levében és picit felmelegítjük a mikróban,utánna hozzá adjuk a tojássárgás krémhez,hagyjuk kihűlni.
Miután kihűlt, hozzá adjuk a mascarponét ,jól elkeverjük és hozzá adjuk a tejszint is ,
Összeállítás:
A piskótát meglocsoljuk a befőtt levével,rásimítjuk fele krémet ,aztán rárakjuk az őszibarackokat,erre kerül a másik fele krém és végül befedjük a piskóta lappal.
Díszítsük ízlésünk szerint!

Látta 476 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szanto hajnalka üzente 10 éve

Nagyon finom Anna!Gyorsan elfogyot!Koszi szepen Anna!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Isteni finom lehet! Köszi a receptet Hajni! Gratulálok!

Válasz

szanto hajnalka üzente 10 éve

Nagyon finom krem,es konyu,nagyon szeretjuk!Koszi Marcsi!Puszi

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Ezeket a klrémeket szeretem ami nem vajas
Nagyon jó kis krém ,finom lett tőle a tortád,Ezért ezt a szeletet megkostoltam köszönöm szépen Puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu