Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A tésztához:
40 dkg liszt
15 dkg porcukor
3 dkg zsír
3 evőkanál méz
1 tojás
2 evőkanál tej
1 teáskanál szódabikarbóna
A töltelékhez:
20 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
3 evőkanál liszt
5 dl tej
3 dl baracklekvár
A tetejére:
10 dkg étcsokoládé
3 evőkanál olaj
Elkészítés:
A porcukrot, a zsírt, a tojást, a tejet, a szódabikarbónát és a mézet egy lábasba tesszük, összekeverjük, majd tűz felett karamell színűre pirítjuk. Levesszük a tűzről, majd hűlni hagyjuk, és belekeverjük a lisztet. Ezt követően 4 cipót készítünk.
A cipókat vékonyra nyújtjuk, majd egyenként (25cm x 30cm) zsírozott, lisztezett tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 5 perc alatt megsütjük.
A töltelékhez a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A lisztet a tejjel tűz fölött sűrűre főzzük, majd kihűtjük, és azt követően összekeverjük a cukros margarinnal.
Két lap közé ezt a krémet, erre baracklekvárt kenünk, majd ismét krémet, és befedjük a 4. lappal.
Tetejere porcukor.
|
|
Garáz József írta 1 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Kedves Anna! Mielőbbi gyógyulást kívánok.
burger eva írta 2 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
GYógyulást kívánok.Helyre fogsz jönni,és fel fogsz erősödni...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm a hozzászólást! Köszönöm barátnőm a ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Kapros túrós palacsinta képhez:
Köszönöm barátnőm a dícséretet! Kedves...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Köszönöm Évikém a hozzászólásodat .Szép napot ...
burger eva írta 6 napja a(z) Piskóta rolád barack lekváros és málna lekváros képhez:
Váljon egészségetekre.
burger eva írta 6 napja a(z) Egy kis ízelitő a barack érésből 4 éves kis fa képhez:
Rengeteg van és szépek. De munka is van vele mig elteszed.
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!