Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskota:8 tojas,15 dkg cukor,5 ek.liszt,5 ek.dara,50gr.kakaopor,5 ek mez,50ml tej,200 ml olaj,sutopor. Krem:200 gr feher csoki,350 ml tejszin,1 csomag zselatin por 10gr. Megyes zsele:egy uveg kimagvazot megy,6 ek cukor,1 vanilia puding,1 csomag zselatin 10 gr. Glazur:150 gr keseru csoki,30 gr margarin,80 ml tejszin. Diszites a tetejere:Feher csoki reszelek. Piskota:a tojas sargakat kikeverjuk jol a cukoral,hozza adjuk a lisztet,aztan sorban a tejet,megszitalt darat,a kakaoport,olajat es mezet.Ezt mind jol kikeverjuk.A tojas feherjet fol verjuk habnak,es hozza adjuk a tojassargajahoz es kettoben osztjuk a maszat.Megsutjuk kulon egy 25/35 cm tepsiben. Krem:A zseletint be aztatjuk 100 ml vizben.50 ml tejszint oda teszuk a tuzre a feher csokival amit darabokra torunk .Adig hagyuk a tuzon meg elolvad a csoki es aztan hozza adjuk a zselatint.Hagyuk kihulni.Miutan kihult hozza adjuk a tobbi tejszint amit elozoleg folvertunk. Megyzsele:A zselatint be aztatjuk hideg vizben.A vanilia pudingot osze keverjuk a cukoral es 50 ml megylevel.Jol kikeverjuk es fonni teszuka megyel egyut es a tobbi megylevel es a meg ket ek megmaradt cukoral. Lassu tuzon fozuk,alando kevergetesel mig meg nem surosodik.Miutan le veszuk a tuzrol hozza adjuk a zselatint es hagyuk kihulni. Oszealitas:Abban a tepsiben amiben sutotuk helyezuk el a sutit.Elobb teszuk a folso felevel lefele az egyik piskotat,jon ra a fele krem,aztan a megyzsele es a megmaradt krem,es vegul a masodik piskota.Hutobe teszuk egy par orat.Miutan kihult jo kiboritjuk egy talcara.Ra teszuk a glazurt es meg hintjuk feher csoki reszelekel.
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 7 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 22 órája a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!