Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Recept:12 kanal vizet egybe fozok 1 deci olajal,mikor fo belle teszek10 dkg lisztet es gyors kavargatasal meg hagyom picit fonni vagy 2 percet,aztan a tuzrol le veszem es egyenkent torok belle 5 tojast,minden tojasal jol oszekeverem.Utana egy teas kanalal kicsi halmokat rakok a tepsi hatara,de koztok hagyni helyet mert meg nonek.Hagyom piheni legalab egy fel orat aztan teszem a meleg sutobe es sutom.15 percig nem szabad meg nyitni a suto ajtajat.Miutan meg sult ,mindegyik fanknak le a kozepe tajt,mintha egy kalapot vagnak nekik es ki kaparom a kozepet,es megtoltom kremel.Krem:harom kiseb tojas sargaja,fel liter tej,15 dkg cukor,2 vanilia cukor,7 dkg lisz,fel vanilias puding.A tojas sargajat kikeverem a cukoral,hozza adom a pudinkot,lisztet,vanilia cukrot,es a tejet,Ezt meg fozom surure es hagyom ki hulni,aztan meg toltom a fankok belsejet es ra teszem a kalapjukat
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hónapja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!