Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
7 tojásfehérje
20 dkg cukor
1 csomag sütőpor
4 ek liszt
15 dkg darált dió
Krémhez:
7 tojássárgája
2 csomag vaníliás pudingpor
6 dl tej
25 dkg porcukor
25 dkg margarin
10 dkg tejcsokoládé
1 csomag négyzet alakú háztartási keksz
1 ek rumaroma
1 dl kávé
5 dl Hulala tejszín
Díszítéshez:
5-10 dkg étcsokoládé
Elkészítés:
A tojásfehérjét kemény habbá felverjük, a vége felé beledolgozzuk a cukrot. Hozzáadjuk a többi alapanyagot. Sütőpapírral bélelt tepsibe egyengetjük, és 180 fokon a piskótához hasonlóan megsütjük. A krémhez a tojássárgáját a pudinggal és néhány ek tejjel simára keverjük, majd a többi tejhez adjuk, és sűrűre főzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a porcukorral habosított margarinnal. A krém felébe belekeverjük a felolvasztott tejcsokoládét. A kekszet rumaromával ízesített kávéba áztatjuk. A tésztára kenjük a vaníliás krémet, majd rátesszük a rumos-kávés kekszeket. A tejcsokoládés krém következik, arra pedig a keményre felvert tejszínhabot simítjuk. Díszítésként étcsokoládét reszelünk a tetejére. A süteményt hűtőbe tesszük, hogy a krém egy kicsit megdermedjen, a keksz pedig megpuhuljon. Fogyasztás előtt vízbe mártott késsel szeleteljük
|
|
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!