Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
futtaban atolvastam a forumot es lattam hogy igazi regi receptekrol irtok.Hatha regi...akkor Smarni.Ez eggy nagyon regi recept,bevallom en valami eggyszerut kerestem mikor erre ratalaltam de vegul is a csalad dijazta,en aztm.masodjara biztosan jobban sikerul.A csaszarmorzsa meg az Osztrak-magyar monarchiabol szarmazo recept.A Becsi csazsari udvar szakacsa keszitette el ezt eloszor meghozza Erzsebet kiralynenak.ugyhogy egyszeru de fenseges eledel.
Hozzavalok.
-30dkg.buzadara
-2 vekonykarikara vagott kifli tejbe aztatva
-3 tojas
-4dkg aztatott mazsola
-1citrom reszelt hejja.
elkeszites.
No a kifliket beaztattuk a tejbe,a buzadaraval eggyut par orara,mikor a dara megdagadt hozzaadjuk a tojassargakat,az aztatott mazsolat,a citrom hejjat es fozokanalall alaposan kidolgozzuk.A 3 feherjet habba verjuk aztan ovatosan ezt is hozzaadjuk.Eggy nagyobb edenybe,akar zomancozottba is felolvasztunk 4dkg vajat es raontjuk a masszat.Allando keveres kozben,kozepes langon,langterelo felett sussuk amig darabos lessz.Utanna lefedjuk hogy parolodjon puhara a buzadara,de gyakran megkeverjuk nehogy odaegjen.Amikor borso nagysagura esik szet tegyunk hozza 2 evok.mezet es sussuk ezt is bele a masszaba.Vegul fedo nelkul izles szerint szaritsuk ki.Ha nem sutjuk eleg szarazra akkor fojtos lessz.ha tulsagosan kiszaritottuk meg hejre hozhatjuk ha kis tejet adunk hozza es ujra sussuk.A teljes sutesi ido min.1 ora.Lehet porcukorral megszorni talalaskor de a baracklevarral is naggyon finom.Meg annyit hozzatennek hogy az inyencek kevesebb tejet tesznek hozza es a kulonbozetett tejfollel potoljak vagy tejszinnel,en ezt a variaciot nem probalta mert az epem nagyon ellenkezne neki,mi maradunk a laytosabb valtozatnal.Frissen es felmelegitve is eggyarant izletes.
|
|
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 11 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Minesztrone leves képhez:
Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!