Finomságok Konyhája: Birsalma lekvár (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Birsalma lekvár

A birsalma illata és íze gyermekkorom elmaradhatatlan emléke!!Sok a munka vele de megéri.nagyon finom!
3kg birsalma
2kg alma
2kg cukor,aki édesebben szereti tehet többet tegyen.
1kk citromsav
pár szem szegfűszeg.
A birsalmákat lereszeljük,ugyanúgy az almát is. de nem előbb mint hogy meghámoztuk volna.én egy kis vörösborban megpárolom előbb és csak aztán öntöm fel vízzel,mert a bortól lesz ilyen gyönyörű színe.Nagyon vastagra ne hagyjuk mert a birsalmának nagy a pektintartalma és aztán kőkemény lesz.Ne legyen sem nagyon híg de vastag sem.palacsintában,süteményekben de meg vajas kenyérrel is nagyon-nagyon finom.próbáljatok ki,megéri!!

hazi

Látta 3082 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Molnár Jutka üzente 13 éve

Hu de jól néz ki!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm a válaszod Gína.
Szuper,valahol szerzek birsalmát.
Szép napot kívánok:Edit.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

Igen Editke hamozas utan parolom meg voros borban,es csak cikekre vagva.csak az almat reszelem le.Ot miutan megparoltam osszetorom egy kicsit,miutan lefott lekvarnak akkor egy krumpli torovel meg attorom egyszer hogy ne legyenek nagyon nagy darabok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gína Drága!
Hámozás után párolod meg vörösborban?
Itt most én akadtam el.
Várom válaszod,mert itt de nem előbb...után ...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gína!
Köszönöm a receptet.
Nagyon-nagyon guszta.
Valahol majd szerzek birsalmát,én is elkészítem.
Nagyon régen mi is főztünk.
Nagyon szeretem.
Puszi:Edit.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

Koszi Evi,majd meg jovok tobb birsalma recikkel csak idom legyen ra.En nagyon szeretem.Meg husmelle is kivalo akar a lekvar akar a birsalma szosz is.Na majd jovok veluk.Puszi.

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

Na latom sehogysem sikerul rendesen kiirnom mar!!CITROMSAV!!na vegre!!

Válasz

szabo gina üzente 13 éve

Igen Marika ciromsav,bocsi az elirasert.Hat nem fogod megbanni ha kiprobalod az tutti!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Gina, ez fantasztikus, én még ilyet nem csináltam, igaz birsalmám sem volt soha.Most izgat, ki kellene próbálni. A citrom só az a citromsav, mert én így ismerem?

Válasz

Friedlné Évi üzente 13 éve

Szia Gina! Ez igazán jól néz ki, jó sűrű és gyönyörű színe van.
Üdv.
Évi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 2 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu