Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók !
50 dkg csirkemáj
50 dkg gomba
2 darab vöröshagyma
só
őrölt bors
1 tk ételízesítő
csipet majoranna
2 db babérlevél
4-2 ek liszt
1dl fehérbor { mi vizet használtunk helyette }
2 ek olaj
A csirkemájat megmossuk majd töröljük szárazra.
A vöröshagymát meg pucoljuk és szép vékony szeletekre vágjuk.
A gombát kis szeletekre vágjuk
A májat sózzuk borsozzuk majd forgassuk meg lisztbe.
Forró olajba pár pillanat alatt süssünk rá egy kérget.
A visszamaradt olajba tegyük bele a felszeletelt hagymát pároljuk üvegesre.
Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát sózzuk borsozzuk szórjuk meg étel ízesítővel és majorannával és pároljuk pár percig.
Ezután öntsük át tepsibe és rendezzük el a máj között öntsük fel borral {vízzel}tegyünk bele babérlevelet fedjük le alufóliával.
Helyezzük be előmelegített sütőbe
Közepes hőmérsékleten pároljuk 20 percig ezután vegyük le a fóliát
Ezután tegyük vissza a sütőbe és süssük 15-20 perc alatt készre {vigyázunk hogy maradjon szaftja}
Tört burgonyával , vagy rizzsel tálaljuk.
Mi az internetről vettük a receptet .
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kapros-tejfölös cukkini főzelék, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rántott pecsenyekacsa máj, ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos- virslis lecsó, pirított tarhonya.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 1 hete itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!