Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hagymás gombás fűszeres csirkemáj.
Hozzávalók !
50 dkg csirkemáj
50 dkg gomba
2 darab vöröshagyma
só
őrölt bors
1 tk ételízesítő
csipet majoranna
2 db babérlevél
4-2 ek liszt
1dl fehérbor { mi vizet használtunk helyette }
2 ek olaj
A csirkemájat megmossuk majd töröljük szárazra.
A vöröshagymát meg pucoljuk és szép vékony szeletekre vágjuk.
A gombát kis szeletekre vágjuk
A májat sózzuk borsozzuk majd forgassuk meg lisztbe.
Forró olajba pár pillanat alatt süssünk rá egy kérget.
A visszamaradt olajba tegyük bele a felszeletelt hagymát pároljuk üvegesre.
Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát sózzuk borsozzuk szórjuk meg étel ízesítővel és majorannával és pároljuk pár percig.
Ezután öntsük át tepsibe és rendezzük el a máj között öntsük fel borral {vízzel}tegyünk bele babérlevelet fedjük le alufóliával.
Helyezzük be előmelegített sütőbe
Közepes hőmérsékleten pároljuk 20 percig ezután vegyük le a fóliát
Ezután tegyük vissza a sütőbe és süssük 15-20 perc alatt készre {vigyázunk hogy maradjon szaftja}
Tört burgonyával , vagy rizzsel tálaljuk.
Mi az internetről vettük a receptet .
|
|
Kőszeghy Anna írta 20 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Csokikrémes szeletek képhez:
Barátnőm szép szeleteket hoztál! Nagyon finom lehetett! A...
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Sertéspörkölt Nokedlival képhez:
Marcsikám nagyon gusztán néz ki, már régen volt nálunk, meg...
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Minesztrone leves képhez:
Marcsi már többször szemeztem ezzel a levessel, de még nem ...
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!