Finomságok Konyhája: Brassói . (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12981 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12981 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12981 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2141 fő
  • Képek - 12981 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Brassói .

Mi így készítjük!
Kb 1kg sertéshús kockára vágva.
Egy nagy fej vöröshagyma.
Négy öt gerezd fokhagyma.
Egy evő kanál piros paprika.
pici fehér őrölt bors.
Só ízlés szerint
Öt hat közepes nagyságú burgonya.
Kevés zsír a burgonya sütéshez.
A hagymát foghagymát vízben szétfőzöm.
Beleteszem a húst sózom borsozom.
Háromnegyed főzésbe {mikor már lehet kóstolni}
Hozzá teszem a törött paprikát és készre főzőm.
Közben a kockára vágott {egy falat nagyságú} burgonyát
Zsírban halvány pirosra sütöm.
Mikor ki sült a burgonya hozzá adom a kész húshoz és egyet forralom.
És lehet tálalni.

Látta 227 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 8 éve

Józsikám köszönjük a finom receptet.
Nagyon jó guszta

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

József köszönöm szépen a receptet, nagyon tetszik az elkészítése.

Válasz

Garáz József üzente 8 éve

Anna. Marcsi. Most le írtam a receptet úgy ahogy én készítem.

Válasz

Domján Mária üzente 8 éve

Józsikám gratulálok a finom brassóihoz .Igen mindenki másként csinálja ahogy az Anna is mondja., én például még zöldborsót is főzök bele de így is nagyon fincsi lehet

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 8 éve

József a brassóid is nagyon finom lehetett! Kár, hogy nem érsz rá receptet írni hozzá, mert egy kicsit mindenki másképp csinálja.
Gratulálok, nagyon ügyes szakács vagy!

Válasz

Garáz József üzente 8 éve

A leves és a brassóit én készítettem.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:

Zoldsegkrem_leves_2197437_1719_s

Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

ha maratt valami belölle szivessen megenném

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Gombaporkolt_galuskaval-003_2197397_6537_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

József köszönöm szépen a hozzászólást!

Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Brokkolis_tejszines_szarvacska_teszta_2197310_1786_s

burger eva írta 1 hete a(z) Szavarin képhez:

Szavarin-002_2197257_1230_s

Köszönöm a hozzászólást.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu