Finomságok Konyhája: Búbos hús (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 12987 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Búbos hús

Búbos hús

A szelet tarját előző nap megsóztam, borsoztam, majd kevés olajban elősütöttem. A tepsibe leraktam és ráhalmoztam a tölteléket, ráöntöttem az olajat és egy kevés vizet majd alufóliával betakarva megpároltam. Amikor a hús megpuhult az alufóliát levéve megpirítottam, majd reszelt sajtot szórtam rá.

Töltelék:
Megpároltam a vöröshagymát, majd pirítottam tovább az apróra vágott petrezselyemmel, majorannával és a reszelt sárgarépával (így jobban kijönnek az ízek), majd szórtam rá ételízesítőt, pici kakukkfüvet, egy csipet oregánót, borsot, majd hozzátettem az áztatott zsemlét és a tojást.

(hát végül is semmi extra, de fini volt)

Látta 839 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szász ilucika üzente 11 éve

Finom lehet! P.Ilucika

Válasz

Szalai Antalné üzente 11 éve

Nagyon finom lehet,ezt ki kell próbálni!

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 13 éve

Három hónapja is nagyon tetszett, meg most is !!! Én egy kicsit bajorosra vettem a figurát...de más étel is jött ki belőle...a hússzeleteket ugyanúgy készítettem elő, ahogy itt van leírva...elősütés után, mustárral is bekentem a szeleteket (ált. 6 db-ot)..A főtt krumplit felkarikáztam, erre sorba raktam a félkarikára vágott vöröshagymát, ételízesítő, hússzeletek fel, ismét krumpli, hagymakarikák, és újra hússzeletek...hagymakarikák, krumpli..alufólia, majd restre sütés és reszelt sajt szórás...hétköznap is meg lehet enni !!! Mindegy, hogy jénaiban, vagy römer topfban készül-e...az utóbbiban, talán zaftosabb marad...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A búbos hús is ott van.


Marcsi a tiédet meg a sajátjaimat nem írom,mert úgyis láttad Te is.

Mildiko50 és az Ő képtára.

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 13 éve

Szeretem az egyszerű de finom ételeket !!! Ezt feltétlen ki fogom próbálni !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Évikém!
Finom menü.
Extra nincs benne,nem is az a lényeg.
Én is szoktam ilyen formában,ezzel a töltelékkel tölteni a hús szeleteket,feltekertem,bepaníroztam és kisütöttem.
Finom.
Szép tálalásért külön dicséret jár.
Köszönöm.Üdv:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:

Vari_pulykamell_vegyes_zoldsegekkel_2197912_5287_s

Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...

Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:

Vari_pulykamell_vegyes_zoldsegekkel_2197912_5287_s

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Gratulálok mindkettőjüknek! További jó főzőcskézést, és ...

Garáz József írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Anna! Köszönöm szépen az unokám és a nejem nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

József finom ebédetek volt! Minden gombás étel jöhet! -...

Garáz József 6 napja új képet töltött fel:

Tejfolos_gombas_csirkemel_szeletek_2197843_4647_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: kapros tejfölös cukkini főzelék, tükörtojás.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, fasírozott pogácsa, ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ragu leves, túrógombóc eperöntettel.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu