Finomságok Konyhája: Búbos hús (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13001 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Búbos hús

Búbos hús

A szelet tarját előző nap megsóztam, borsoztam, majd kevés olajban elősütöttem. A tepsibe leraktam és ráhalmoztam a tölteléket, ráöntöttem az olajat és egy kevés vizet majd alufóliával betakarva megpároltam. Amikor a hús megpuhult az alufóliát levéve megpirítottam, majd reszelt sajtot szórtam rá.

Töltelék:
Megpároltam a vöröshagymát, majd pirítottam tovább az apróra vágott petrezselyemmel, majorannával és a reszelt sárgarépával (így jobban kijönnek az ízek), majd szórtam rá ételízesítőt, pici kakukkfüvet, egy csipet oregánót, borsot, majd hozzátettem az áztatott zsemlét és a tojást.

(hát végül is semmi extra, de fini volt)

Látta 846 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szász ilucika üzente 12 éve

Finom lehet! P.Ilucika

Válasz

Szalai Antalné üzente 12 éve

Nagyon finom lehet,ezt ki kell próbálni!

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 13 éve

Három hónapja is nagyon tetszett, meg most is !!! Én egy kicsit bajorosra vettem a figurát...de más étel is jött ki belőle...a hússzeleteket ugyanúgy készítettem elő, ahogy itt van leírva...elősütés után, mustárral is bekentem a szeleteket (ált. 6 db-ot)..A főtt krumplit felkarikáztam, erre sorba raktam a félkarikára vágott vöröshagymát, ételízesítő, hússzeletek fel, ismét krumpli, hagymakarikák, és újra hússzeletek...hagymakarikák, krumpli..alufólia, majd restre sütés és reszelt sajt szórás...hétköznap is meg lehet enni !!! Mindegy, hogy jénaiban, vagy römer topfban készül-e...az utóbbiban, talán zaftosabb marad...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A búbos hús is ott van.


Marcsi a tiédet meg a sajátjaimat nem írom,mert úgyis láttad Te is.

Mildiko50 és az Ő képtára.

Válasz

Bergendi Ciprián Ferenc üzente 13 éve

Szeretem az egyszerű de finom ételeket !!! Ezt feltétlen ki fogom próbálni !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Évikém!
Finom menü.
Extra nincs benne,nem is az a lényeg.
Én is szoktam ilyen formában,ezzel a töltelékkel tölteni a hús szeleteket,feltekertem,bepaníroztam és kisütöttem.
Finom.
Szép tálalásért külön dicséret jár.
Köszönöm.Üdv:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Ősszibarack krémleves, tejszínes, sajtos-...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

József guszta ételt hoztál! Még nem ettem ilyent, de finom ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Hideg tejszínes őszibarack leves, majoránnás ...

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Sajtos tejfölös sült csirkemell basmati rizzsel,...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Kolbászos és tojásos lecsó puha-friss ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Zöldborsó leves, rántott karaj és rántott ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, sült hús.

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gulyásleves, diós széles metélt...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Meggyes cseresznyés pite. képhez:

Meggyes_cseresznyes_pite_2198364_5922_s

József ügyesek vagytok mindhárman! Kívánom, hogy ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu