Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gombóc leves
Hozzávalók:
3 nagy burgonya
fél fej hagyma
3 kanál olaj
piros paprika
liszt, tej vagy tejföl
1 tojás
füstölt kolbász
petrezselyem
ételízesítő
bors
A krumplit sós vízben puhára főzzük, majd összetörjük. A levét félretesszük. Az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, beletesszük a kolbász felét, pirospaprikát szórunk rá,és felengedjük a krumpli félretett főzőlevével (ha kevés akkor vízzel pótoljuk) és felfőzzük.
Az áttört krumplit összekeverjük a tojással, a liszttel, sóval borssal, apróra vágott petrezselyemmel. Alaposan összedolgozzuk. Vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk belőle és a forrásba lévő levesben megfőzzük. Ha a gombócok már megfőttek behabarjuk tejfölös kukorica keményítővel.
|
|
burger eva 1 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 6 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 6 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 6 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 6 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 6 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!