Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Gomba leveles tésztában
Hozzávalók:
50 dkg gomba,
1 fej vöröshagyma
3-4 csapott evőkanál liszt,
fél csokor petrezselyemzöld,
kakukkfű,
majoránna,
tárkony,
gulyáskrém
csipetnyi őrölt bors,
ételízesítő,
olaj,
vaj a formák kikenéséhez,
tojás a tészta kenésére,
reszelt sajt a kosárkák tetejére,
25-30 dkg leveles tészta.
Elkészítés:
A gombát megtisztítottam aztán szeletekre vágtam. Az olajon megpirítottam az apróra vágott hagymát és a gombát, sóztam (ételízesítő), borsoztam, tettem bele egy kevés gulyáskrémes is, hozzákevertem az apróra vágott petrezselyemzöldet, aztán felöntöttem nagyjából 1 deci vízzel 3-4 percig főztem, majd a vízzel elkevert liszttel (én kukoricakeményítőt használtam) besűrítettem, majd félre tettem hűlni.
A muffinsütő formákat kikentem vajjal.
A leveles tésztát kb. 2 mm vastagra nyújtottam és akkora körlapokat vágtam belőle, amekkorával ki tudtam bélelni a formákat.
A tésztakorongokat belenyomkodtam a formákba.
Miután kihűlt a gombás keverék, megtöltöttem vele a kosárkákat. A tetejükre is tettem a tésztából egy kis formát, majd megkentem tojással és megszórtam reszelt sajttal.
Előmelegített 200 fokos sütőben a kosárkákat aranybarnára sütöttem.
Nagyon finom hidegen is, nekem bevállt.
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 órája itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 2 órája a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 5 órája a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 5 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 7 órája a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!