Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 evőkanál étolaj
2 teáskanál köménymag
1 evőkanál liszt
1 kávéskanál őrölt pirospaprika
1 kisebb fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 db leveskocka (elhagyható, ízlés kérdése)
1 db tojás
Só
2 db zsemle.
Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk a köménymagot, míg pattogni kezd. Rátesszük a lisztet, kicsit megpirítjuk. A tűzről lehúzva hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, és azonnal felöntjük forró vízzel (1,2-1,5 liter). Visszatesszük a tűzre. Hozzáadjuk az egészben hagyott, tisztított vöröshagymát, a leveskockát, és belereszeljük a fokhagymát. Enyhén sózzuk. Kb. 15 percig főzzük, ekkor kivesszük a hagymát, átszűrjük a levest, és visszatesszük a tűzre. Egy db tojást egy csipet sóval elhabarunk, és a csendesen forrdogáló levesbe csurgatjuk úgy, hogy közben fakanállal kevergetjük a levest.
2 db szikkadt zsemlét felkockázunk, és sütőben megpirítjuk.
Pirított zsemlekockával tálaljuk.
|
|
Kőszeghy Anna írta 13 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 13 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!