Közösségi tartalmakhoz csak a közösség tagjai szólhatnak hozzá. Ha szeretnél tag lenni, akkor csatlakozz most!
Csak akkor tudsz ide tartalmat feltölteni, ha előbb csatlakozol ehhez a közösséghez.
Kis türelmet...
Be vagy lépve mint Egyed Józsefné | Kilépés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Igy készült: először bekevertem a grízgaluskát, hogy legyen ideje a búzadarának megdagadni.
Kevés olajon lisztet pirítottam, megszórtam bőven aprított zöldségzölddel, gyorssan elkeverve felengedtem vízzel. Mivel nem csontlével főztem, belekerűlt egy leveskocka. Sóztam.
Elég nagy darabokban tettem bele a karfiolt, -nekem ne főjön szét-, felforrás után beleszaggattam az apró galuskákat.
Rövid főzés után őrölt borssal ízesítettem. S kész is....
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!