Finomságok Konyhája: Karfiol-leves (kép)
Hozzászóláshoz csatlakoznod kell a közösséghez

Közösségi tartalmakhoz csak a közösség tagjai szólhatnak hozzá. Ha szeretnél tag lenni, akkor csatlakozz most!

Csak tagok tudnak ide tartalmat feltölteni

Csak akkor tudsz ide tartalmat feltölteni, ha előbb csatlakozol ehhez a közösséghez.

Kis türelmet...

Be vagy lépve mint Egyed Józsefné | Kilépés


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Karfiol-leves

Igy készült: először bekevertem a grízgaluskát, hogy legyen ideje a búzadarának megdagadni.
Kevés olajon lisztet pirítottam, megszórtam bőven aprított zöldségzölddel, gyorssan elkeverve felengedtem vízzel. Mivel nem csontlével főztem, belekerűlt egy leveskocka. Sóztam.
Elég nagy darabokban tettem bele a karfiolt, -nekem ne főjön szét-, felforrás után beleszaggattam az apró galuskákat.
Rövid főzés után őrölt borssal ízesítettem. S kész is....

finom áááám!

Látta 606 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm a receptet is.
Szép napot kívánok:Edit.

Válasz

Szőts Istvánné Edit üzente 14 éve

Szia Edit! Köszi hozzászólásod. Leírtam, hogy most éppen hogyan készítettem. Pá: Edit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Editkém!
Kérem e guszta leves receptjét!!
Köszönöm.
Gratulálok:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu