Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
2 darab hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 fehér paprika
3 evőkanál napraforgóolaj
2.5 dl zöldségalaplé
1.5 dl tejszín
15 dkg lencse
só
bors
2 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
35 dkg penne tészta
A hagymát és fokhagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. A fehér paprikát megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. Az olajat egy serpenyőben felmelegítjük és a hagymát, fokhagymát és a paprikát rövid ideig pároljuk. A zöldségalaplével felengedjük, a finomra vágott petrezselymet hozzáadjuk és 10 percig tovább főzzük. Végül hozzáadjuk a lencsét és a tejszínt és ízlés szerint borsozzuk, ha szükséges sózni is lehet, de a zöldségalaplé miatt csak óvatosan. Ha a lencse megpuhult, akkor készült el, ez körülbelül 20 perc.
Közben a tésztát sós vízben megfőzzük és leszűrjük. A lencseszószt a tésztára szedjük és így tálaljuk
|
|
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 3 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 3 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!