Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta:20 dkg liszt, 10 dkg margarin, 1 tojás, 5 dkg cukor, csipetnyi só,tejföl.
Töltelék:30 dkg újjnyi széles laska(tészta)50 dkg tehéntúró,10 dkg mazsola,1 tojás,ízlés szerint cukor,reszelt citromhéj,vanilia eszenc.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejföllel,hogy könnyen seríthető tésztát kapjunk.
A laskát sós vízben megfőzzük.A tehéntúrót kikavarjuk a cukorral a tojássárgával és a fehérje kemény habjával.Ízesítjük a citromhéjjal és a vanilia eszenccel.A túrós masszát összekavarjuk a megőtt laskával és beleszórjuk a mazsolát.
A tésztából 2 lapot serítünk.Egyikkel kibéleljük a tepsit,úgy,hogy pereme is legyen.Rákanalazzuk a túrós laskát,befedjük a második lappal. Villával megszurkáljuk és forró lerben készre sütjük.Miután kihűlt vaniliás porcukorral szórjuk meg.A képen még nem volt porcukrozva.
|
|
Kőszeghy Anna 36 perce új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 38 perce a(z) Habcsok képhez:
Éva ügyes vagy! Nagyon szépek lettek a habcsókjaid! Örülök, ...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!